Selecteer een pagina

 

Thema: Persoonlijk leiderschap

 

Titel:     Werkgeluk is werken vanuit je missie!                                                                                        

Omschrijving: 

In deze training gaan we door middel van een aantal oefeningen op zoek naar je missie. We maken een start met een plan, welke stappen je kan ondernemen en waar jij je werkgeluk kan (her)vinden.  

Ontdek wat jou uniek maakt.

Als je je vaker afvraagt ‘Is dit het nou?’, ‘Zit ik wel op mijn goede pad?’, ‘Is dit wat ik wil?’ Als jij jezelf regelmatig deze vragen stelt mag je ervan uitgaan dat je niet bezig bent je talenten maximaal te gebruiken en in te zetten. Dan is deze training iets voor jou. 

Inhoud:

Het ontdekken van wat jou uniek maakt wordt in deze training stap voor stap helder. Wat fascineert je en waar droom je van? Je krijgt inzicht op je gedragspatronen en je valkuilen. Ook waar je excuses inzet om iets wat je graag wil niet mogelijk te maken. Waarom geven je bepaalde zaken energie en word je er blij van? En waarom andere dingen het tegenovergestelde effect op je hebben. Een persoonlijke missie zorgt ervoor dat je weet wat je allergrootste doel in je leven is. Als je dat weet, dan kun je zoeken naar de verbinding tussen jezelf, je privéleven en je werk. 

Resultaten: 

·        Je zult in deze training veel ‘Oh ja’ momenten hebben,

·        Je krijgt inzicht in je valkuilen en excuses en deze te zien en te herkennen en andere keuzes te maken.

·        Je pad om te bewandelen wordt helder.

·        Je gaat je talenten maximaal inzetten.

 

Tijdsduur: 4 uur

 

Aantal deelnemers: Maximaal 8 deelnemers 

Trainer: Eugenie Obers

Prijs: € 129 excl. btw per persoon

 

Overige info:

Instappen in één van de PACT©- programma’s om niet alleen te weten wat je missie is, maar ook daar te komen behoort tot de mogelijkheden. Kijk daarvoor bij de programma’s.