“Waarom kan je pas gebruikmaken van de beste trainingen en kick-ass coaching trajecten als de helft van je leven erop zit?"

 

 

 

 

"Of erger nog: wanneer je je een slag in de ronde hebt gespaard, door te werken in een baan waarin je niet gelukkig bent ! ?”

De PACT-methode© leert je in vier stappen hoe jij succesvol je doel kunt behalen, door jezelf te worden en te blijven.

 

Wat young profesionals zeggen over mij en de PACT-methode©:

Eugenie is direct en anders in haar aanpak. Ze geeft je het vertrouwen dat je het kan en leert je dat waar je nog in kan ontwikkelen.

In een tijd waarin ik niet meer wist welke kant ik op moest met mijn werk, heeft Eugenie mij met haar directe vraagstelling, opdrachten en coaching het juiste zetje gegeven de volgende stap te zetten.

Ik kwam niet toe aan de zaken die ik echt belangrijk vond. Mijn leven voelde als één groot probleem, waar ik zelf geen overzicht in kreeg. Doordat ik Timemanagement met coaching heb gehad, wist ik dat ik er niet alleen voor stond. En kon ik oefenen in het toepassen. Ik heb zowel in prive leven als op zakelijk gebied nu weer overzicht en heb mijn doelen behaald.

Wie ben ik?

Eugenie Obers

Oprichtster van School voor Verborgen Talenten

Life Skills Mentor, Coach en Trainer

Ik ben Eugenie Obers, oprichtster en onderneemster, trainer en coach van zowel Bon A Pact als School Voor Verborgen Talenten. In de afgelopen 20 jaar heb ik meer dan 10.000 young professionals mogen trainen en coachen. Ook heb ik de PACT-methode© ontwikkeld. Een methode die mensen en organisaties hun doelen laten overstijgen en veelvuldig in Trainen en Coachen gebruikt wordt

 

Mijn missie

Mijn missie is om mensen vroeg in hun leven de beste versie van zichzelf te laten worden, te worden wie ze “echt zijn” en hen helpen om anderen daar ook mee te verrijken. Door voortdurend te blijven leren en ontwikkelen door verbonden te blijven met elkaar. Ik volbreng mijn missie door het toegankelijk maken van alle persoonlijk Leiderschap Trainingen, Coaching en de PACT© programma’s, vanuit mijn eerste bedrijf Bon A Pact.

Vanuit deze overtuiging is School Voor Verborgen Talenten ontstaan. De ‘school’ waar je alles leert wat je op school niet leerde. Die jou de mogelijkheid geeft om volgens de PACT-methode© trainingen en coaching programma’s te volgen op life skills en vaardigheden, vroeg in je leven en carrière. Waardoor je een groeispurt in je persoonlijke ontwikkeling maakt die je de rest van je leven een voorsprong geeft; zowel op de doelen die jij jezelf stelt als op de keuzes die je gaat maken.

 

Mijn droom

De PACT-methode© volg ik zelf nog elke dag en draag ik ook uit in ieder contact. Want ook nu ben ik bezig met mijn droom. De droom om zoveel mogelijk (jonge) mensen, ongeacht achtergrond, afkomst of omstandigheden, hun talenten te laten ontdekken en hen die kennis en kunde op te laten doen die ik in de afgelopen jaren hebben mogen opdoen, ontwikkelen en doorgeven. 

 

Wat young profesionals zeggen over mij en de PACT-methode©:

Eugenie is direct en anders in haar aanpak. Ze geeft je het vertrouwen dat je het kan en leert je dat waar je nog in kan ontwikkelen.

In een tijd waarin ik niet meer wist welke kant ik op moest met mijn werk, heeft Eugenie mij met haar directe vraagstelling, opdrachten en coaching het juiste zetje gegeven de volgende stap te zetten.

Ik kwam niet toe aan de zaken die ik echt belangrijk vond. Mijn leven voelde als één groot probleem, waar ik zelf geen overzicht in kreeg. Doordat ik Timemanagement met coaching heb gehad, wist ik dat ik er niet alleen voor stond. En kon ik oefenen in het toepassen. Ik heb zowel in prive leven als op zakelijk gebied nu weer overzicht en heb mijn doelen behaald.