Selecteer een pagina

"Ieder mens heeft het recht zijn persoonlijke Talenten te ontdekken en die in te zetten voor het beter maken van het eigen leven en dat van anderen in de wereld, ongeacht afkomst of leefomgeving."

 

Eugenie Obers ’19

 

Direct naar School Voor Verborgen Talenten

 

 “Waarom kan je pas gebruik maken van de beste trainingen en coaching als je de helft van je leven er op hebt zitten, of je genoeg geld verdient om deze te kunnen betalen?” 

 

 Vanuit deze overtuiging is School Voor Verborgen Talenten ontstaan. De “school” waar je alles leert wat je op school niet leerde en waar je nooit kan zakken voor een diploma. 

 

Die jou de mogelijkheid geeft om volgens de PACT-methode© trainingen en coaching te volgen op life skills en vaardigheden, vroeg in je leven en carrière. Waardoor je een “groeispurt” in je persoonlijke ontwikkeling maakt die je de rest van je leven een voorsprong geeft op de doelen die jij jezelf stelt en de keuzes die jij gaat maken.  

Wij zijn een (online) instituut waar iedereen welkom is om zijn of haar talenten te ontdekken en te versterken ten behoeve van de eigen ontwikkeling en die van zijn of haar omgeving. 

“Het kompas des levens brengt je naar alle windstreken, wat je de kans geeft altijd iets nieuws te leren en de beste versie van jezelf te worden.” 

Eugenie Obers, Life skills Mentor, Trainer & Coach

Onderneemster en oprichtster van Bon A Pact en School voor Verborgen Talenten

Op de pagina van School Voor Verborgen Talenten kan je een online afspraak inplannen en je direct inschrijven voor één van de training of coaching programma’s. 

Heb je al eens een training van Bon A Pact gevolgde dan verwelkomen we je graag in onze community, om PACT©-Coach of PACT©-Trainer te worden volgens onze PACT- methode©.