Selecteer een pagina

Thema: Persoonlijke effectiviteit 

Titel: Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit                                                  

Omschrijving:

In deze training krijg je inzicht in je eigen voorkeuren in zowel je professionele- als privéomgeving. Je leert volgens het Insights Discovery model de verschillende type mensen en hun voorkeursstijlen. 

 

Inhoud: 

Insights Discovery koppelt die voorkeuren aan 4 kleuren. Ze geven je op een aansprekende manier inzicht in je eigen reacties en gedrag en helpen je om te begrijpen waarom andere mensen heel ander gedrag laten zien.
Hoe veelzeggend iemands eerste kleur ook is, ook iemands tweede, derde en laagste kleur kunnen enorm bepalend zijn voor zijn gedrag. Iedereen gebruikt alle 4 de Insights Kleuren, maar de specifieke volgorde en intensiteit van de kleuren verschilt per persoon: we hebben allemaal onze eigen unieke kleurenmix. 

Resultaten:

Tijdsduur: 8 uur of 2 maal 4 uur

 

Aantal deelnemers: max 8 deelnemers 

Trainer: 

Prijs: € 249 per persoon excl.btw 

Certificaat: Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname per email en hard copy.

Overige info: 

Deze training is ook te volgen met een persoonlijk Insights Discovery profiel*

 

“Door mezelf te herkennen in de verschillende typeringen en de daarbij behorende omschrijvingen heb ik een breder beeld gekregen over wat ik prettig vind in zowel mijn professionele- als privéomgeving.”

“Deze training heeft mij geleerd waarom ik in sommige situaties beter functioneer dan in andere en wat ik zelf kan doen om hier verandering in aan te brengen.”