Selecteer een pagina

De PACT-methode© leert je in vier stappen hoe jij succesvol je doel kunt behalen, door jezelf te worden en te blijven.

Het centrum van het kompas ben jij, de persoon die je bent en waar al je talenten in verborgen liggen. Ieder mens heeft een uniek palet aan talenten, zoals je DNA ook uniek is. Als je vanuit je talent je leven inricht, zal ieder doel te bereiken zijn, omdat jij bent geworden wie je écht bent.

Passie

Gelukkige mensen zijn productiever en leiden een meer dan tevreden leven. Werkgeluk heeft niet alleen alles te maken met de passie waarmee jij als young professional je vak uitoefent, maar misschien nog meer met hoe jij je ook buiten je werk voelt. Krijg je energie van je werk of kost het je zoveel energie dat je moe, lusteloos of nog erger: tegen een burnout aan zit?

 

Passie komt voort uit een intrinsieke motivatie: Je doet iets wat als natuurlijk voelt, omdat je je talent inzet, en daar hoef je niet eens bij na te denken. Het is als je eigen persoonlijke DNA profiel. Je doet iets omdat je het graag wil, niet omdat je van buitenaf gestuurd wordt of gemotiveerd wordt dit te doen. Het waarmaken van je droom is alleen maar mogelijk als jij jezelf bent of wordt, met hulp van de juiste tools en tips. Want gepassioneerd zijn in je (bij)baan is goud waard. Pas dan zal je energie overhouden en ieder doel kunnen bereiken.

 

 

Actie

 

Passie zorgt voor een naar buiten gerichte energie. Oftewel: je intrinsieke motivatie wordt automatisch omgezet in actie, zonder dat jij er je best voor hoeft te doen. Het gebeurt gewoon. Om een topprestatie te kunnen leveren, is actie cruciaal. Kennis moet worden omgezet in kunde. Een concreet plan waar al je acties in staan op weg naar je doel, is wat je nodig hebt. Inzicht krijgen in waar je jezelf nog kunt ontwikkelen en welke trainingen je daarvoor kan volgen, zijn vast onderdeel van je actieplan. Eén ding is zeker: je gaat werken aan datgeen waar jij als young professional voor warmloopt

 

 

 

 

 

 

 

Connectie

Hoe zorgen we ervoor dat passie en motivatie onlosmakelijk met duurzame resultaten verbonden worden?

Vanuit passie ontstaat een connectie: de klik die jij hebt met jezelf, je (droom)baan en je omgeving. Fundamenteel is de verbinding die jij hebt met je jezelf. Gebruikmaken van ons netwerk maakt ook deel uit van je ‘nieuwe’ omgeving. Gesprekken voeren met (oud) deelnemers en meekijken in andere vakgebieden kunnen onderdeel zijn van deze stap. Tijdens training en coaching blijven wij ook de connectie met je houden. Jou ‘on track’ houden en je coachen op weg naar je doel, maken dat je altijd een back up mogelijkheid hebt om op terug te vallen als het op sommige momenten lastig voelt. Coachen on the job, gedurende de training en coaching programma’s is een vast onderdeel.

Toewijding

Het is jouw droom die je gaat bereiken! Het is ons doel dat je op ieder moment je dromen kan en gaat realiseren. Daar is stabiliteit voor nodig; een fundamentele basis die ervoor zorgt dat de skills en vaardigheden op niveau blijven. Toewijding is daarvoor essentieel. Een toegewijde young professional blijft zich ontwikkelen omdat je daar gelukkig van wordt. De vervolgtrainingen en coaching sessies zijn daar een voorbeeld van.

Wij staan dus ook na het volgen van trainingen en coaching voor je klaar: we blijven bereikbaar voor jou. Jij bent onze ambassadeur en we blijven je persoonlijk volgen en ondersteunen. 

Wij sluiten een PACT met jou, onze klant en deelnemer van School Voor Verborgen Talenten.