Selecteer een pagina

Missie

Het is mijn missie om ieder mens, ongeacht afkomst of leefomgeving, zijn talenten te laten ontdekken en in te zetten ten behoeven van zichzelf en de wereld om hem/haar heen. 

Visie

Waar veel mensen, pas op latere leeftijd inzicht krijgen in de persoonlijke missie, door het volgen van “life skills” trainingen zoals bijvoorbeeld persoonlijk leiderschap, coach of trainersvaardigheden , Omdat er dan pas de middelen, lees geld of de gelegenheid, lees omstandigheden, ontstaan is het mijn visie dat het toegankelijk voor iedereen ongeacht deze obstakels. En er een community kan worden opgebouwd waarin ieders Talent weer ingezet kan worden om een nieuw nog Verborgen Talent vooruit te helpen. 

De PACT-methode© is als je eigen kompas met jezelf als centraal middelpunt. Het kompas is als de mens, met het centrale punt zijn persoonlijkheid waar zijn talenten in liggen verborgen. De wijzers van het kompas veranderen tijdens je levensreis, maar zullen alle windstreken aandoen. Maar het centrale middelpunt blijft op zijn plaats. Het centrale punt ben jij zelf!

Hoe dichter je vanuit je eigen centrale punt te werk gaat, je talenten en passie, des te gemakkelijker het kompas zich zal bewegen en jij dus ook op ieder moment van je leven en carrière.