Selecteer een pagina

Thema: Hospitality

Titel:  “Ik vraag het u, ik ken u echt” 

Omschrijving: 

Waarvan krijg jij een glimlach? Is het uitgangspunt van ieders handelen op ieder moment binnen de Horeca en Zorg.

We doen veel vanuit onze “goede” bedoeling. We nemen de insteek van “zorgen voor, naar zorgen dat”. Het zelf ondergaan van “goede” bedoelde zorg, op alle manieren is een confronterende manier met soms hilarische en ook emotionele momenten.

 Na het volgen van deze training zal “zorgen voor” nooit meer hetzelfde zijn!

Inhoud: 

Een ervaringsgerichte training, wat wil zeggen dat we door zelf ervaren, ondergaan de verschillende leermomenten gaan herkennen. Samen bespreken wat er gebeurt en hoe het anders kan, is doel van de training.

Tijdens deze training zal er een goed verzorgde 3 gangen lunch, High tea of diner genuttigd worden. Andere opties zijn ook mogelijk en in overleg altijd in te passen. 

Resultaten:

·        Ieder moment de gast/ client opnieuw vragen wat hij/ zij wil. Iedereen is uniek, met eigen waarden, krachten, talenten en gewoonten.

·        Aansluiting maken op de wijze die de ander (de client/gast) wenst.

·        De gast/ client laten aangeven wat hij/ zij nodig heeft, wat hij daarin zelf kan en wil en wie hem daarin het beste kan ondersteunen.

·        Zoeken naar hulpmiddelen die de gast/ cliënt/ patiënt helpen (zoveel als mogelijk) zelfstandig te blijven. De cliënt/ gast/ patiënt stimuleren in elke situatie te zoeken naar wat hij/ zij zelf wil en kan om daarmee een fijne dag te beleven. 

Tijdsduur: 4 uur 

Aantal deelnemers: Maximaal 10 deelnemers – grotere groep in overleg 

Trainer:  

Prijs: €129 per persoon excl.btw 

Certificaat: Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname per email en hard copy.

Overige info: Deze training is niet online te volgen

 

Deze training heeft zoveel indruk op mij gemaakt, dat ik er in mijn dagelijkse werk vaak aan terugdenk. De humoristische opzet maken dat zware onderwerpen op een lichte manieren “echt” binnen zijn gekomen. Een training die ik nooit meer vergeet!

Gastvrouw , Brabantzorg