Selecteer een pagina

Bon a Pact gaat en staat samen met u voor een toekomstbestendige organisatie. Onze trainingen en coachingstrajecten brengen al meer dan 15 jaar een maximale versnelling en verbetering in performance op de werkvloer en in uw organisatie. 

Elke relatie begint met het sluiten van een PACT. Een PACT dat ervoor zorgt dat u performance verbetering terugkrijgt voor uw inzet, wat resulteert in duurzame groei. Om daartoe te komen, hebben we onze eigen training- en coaching PACT-methode© ontwikkeld die leidt tot een betere performance van iedere medewerker en alles dat samenhangt met uw organisatie.

Het is onze missie om vaardigheden te trainen waar zowel de organisatie als de deelnemer a life time profijt van heeft. Vaardigheden waar uw medewerkers ook buiten de organisatie plezier van hebben, en die hen als ambassadeurs een gelukkiger mens maken.

Eugenie Obers, Trainer, Coach en Life skills Mentor

Check trainingen en coaching voor ons aanbod. Onze trainingen zijn ook online te volgen, op een moment dat past voor u en de organisatie.

Incompany Trainingstrajecten

Wij gaan graag met u om de tafel voor een trainingstraject op maat voor uw medewerkers. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@bonapact.nl wij maken graag een voorstel op maat voor uw bedrijf.

Onboarding & leerwerktrajecten

We adviseren u ook in het ontwerpen en uitrollen van inhouse trainingstrajecten, zowel als het gaat om het opzetten van onboarding trajecten als eigen leer-werktrajecten. Eventueel met inzet van de SLIM subsidie. Neem contact met ons op via het contactformulier of stuur een e-mail naar info@bonapact.nl. 

School voor Verborgen Talenten is onderdeel van de Bon A Pact groep. Voor meer informatie over onze PACT-methode© in 1-1 op talentontwikkeltrajecten verwijzen wij u naar de pagina van School voor Verborgen Talenten.