Selecteer een pagina

Thema: Communicatie, Team 


Titel:   “Ik en mijn team, ik werk samen”
 

Omschrijving:

De komst van o.a. thuiswerken en het online allen verbonden zijn teams vragen om meer en betere communicatie binnen teams. Het geven en ontvangen van feedback versterken het teamgevoel en vergemakkelijken het flexibel inzetten van kwaliteiten en talenten van de verschillende medewerkers.

Het motiveren van elkaar door oprechte complimenten en positieve opbouwende tips geeft het team handvatten nog meer als team te functioneren en dit ook uit te stralen naar hun gasten/ cliënten en andere betrokkenen.

Het geven van feedback op elkaars functioneren, versterken van het teamgevoel en het flexibel zijn in denken en handelen naar de gast toe zijn het vervolg op de basis gastvrijheid sessie. 

Inhoud: 

Doormiddel van de theorie die onder het geven en ontvangen van feedback ligt, de stap maken naar het concreet doen. Het uitspreken van oprechte complimenten en ook het ontvangen ervan maken dat het gesprek over hetgeen er al goed gaat motiverend zijn werk doet.

Door op positieve wijze elkaar aan te leren spreken op zaken die beter/ anders kunnen en daar ook de hulp bij aanbieden maken dat een team positief gaat samenwerken naar verbeteringen. 

Resultaten: 

  • Het team leert elkaar op te zoeken, de dialoog aan te gaan en samen te kijken wat ze samen kunnen doen.
  • Open met elkaar communiceren en naar elkaar luisteren.
  • ·Afspraken maken met elkaar en elkaar aanspreken op positief opbouwende wijze.

Tijdsduur: 4 uur

Aantal deelnemers: Maximaal 8 deelnemers – grotere groep in overleg. 

Trainer:

Prijs: € 129 per persoon excl.btw 

Certificaat: Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname per email en hard copy.

Overige info:

“Het raakte me dat mijn collega’s zo over mij dachten, ik was oprecht emotioneel verrast”