Selecteer een pagina

Coachen

Coachen is een vast onderdeel van onze aanpak als opvolging van een gevolgde training, of in te zetten in 1 op 1 trajecten. 

Coachen volgens PACT-methode©

Onze PACT-methode© in coachen is een vier stappen coachmodel. Voor een uitgebreide beschrijving van de PACT-methode© klikt u hier. 

On the job coachen als aanjager en borging van het geleerde in de training

De stap van het geleerde toepassen in de praktijk -de borging- passen wij toe in on the job coachen. We coachen de deelnemer in het experimenteren met de nieuwe kennis en kunde door hem of haar te motiveren, feedback te geven en te laten herkansen als het nog niet geheel lukt. Op deze manier garanderen wij u een totaaltraject dat meer dan succesvol is. 

Loopbaancoachen en Life skills Coachen, volgens de PACT-methode©

De PACT-methode© gebruiken we als kompas bij het hervinden van (werk)geluk, of het vinden van talent en de juiste (bij)baan. Loopbaancoachen is een traject dat we inzetten bij School voor verborgen Talenten. De vier pijlers van het kompas brengen de leerling daar waar hij of zij wil zijn. 

 

Tijdens de “on the job coachen” kwam ik erachter dat wat ik dacht niet te kunnen, toch lukte. Het bleek gemakkelijker te gaan doordat de coach me echt hielp en me direct tips en tricks gaf, die ik direct kon toepassen in mijn gesprek met de klant, waardoor het de 2de keer wel lukte

Deelnemer aan de On the job coachen na de training Sales basis.

Na het volgen van de training Timemanagement ben ik on the job gecoached op het plannen en vasthouden van mijn gestelde doelen. Dit heeft me echt geholpen om mijn agenda SMART te gebruken, daar heb ik nu zelfs privé voordeel van.

 

Medewerker Bouw & Techniek 

De on the job coaching heeft me geholpen in het goed luisteren naar de gast en geen aannames te doen. Waar ik zelf van dacht dat ik dat al heel goed kon, blijkt dat ik met de tips nog beter mijn gast kan verassen.

 

 Medewerker Zorg