Selecteer een pagina

Thema: Sales 

Titel: “Basis Sales & Verkoop                 

Omschrijving: 

In deze training leer je de basistechnieken en structuren van een geslaagd verkoopgesprek. Welke stappen je kan doorlopen om de klant meer te bieden dan hij zelf verwacht had en zo een ambassadeur te creëren voor jou en het bedrijf. 

Na het volgen van deze training zal ieder gesprek wat je met een klant voert efficiënter en effectiever zijn zowel voor jou als verkoper als voor de klant, die positief verrast zal zijn door jou deskundige aanpak. 

 

Inhoud: 

Tijdens deze training gaan we de structuur van een geslaagd verkoopgesprek per onderdeel doorlopen. We pakken terug op de dagelijkse praktijk en kunnen daarmee de brug naar het toepassen gemakkelijker maken. Met uitleg en achtergrondinformatie op o.a. het psychologische onderdeel in verkoop en toepassing daarvan krijg je een breder beeld van wat verkoop inhoud en kan je deze technieken ook in andere situaties toepassen.

Resultaten:

  • De structuur van een geslaagd verkoopgesprek herkennen en toe kunnen passen in je dagelijkse werk binnen o.a. verkoop of relatiemanagement·        Het herkennen van koopsignalen en direct hierop in kunnen spelen
  • Het vervullen van koopwensen boven de verwachting van de klant
  • Alle bijhorende services en diensten meenemen in ieder contact wat je hebt met een potentiële ) klant

Tijdsduur: 1 dag 

Aantal deelnemers: Maximaal 8 deelnemers – grotere groep in overleg 

Trainer: 

Prijs:€249 per persoon excl.btw

Certificaat: Na afloop van deze training ontvang je het certificaat van deelname per email en hard copy.

Overige info:

*Deze training is ook online te volgen

* Optioneel is een opvolging door coachen on the job na 4 weken

 

“Door de structuur toe te passen kom ik sneller en tot een beter verrassend resultaat met de klant”

“Ik ben veel zekerder geworden nu dat ik weet welke stappen ik kan doorlopen, om de klant een ultieme ervaring te bieden”