Selecteer een pagina

“De coaching van Eugenie heeft mij geholpen om mijn droombaan te vinden bij Unilever als rayonmanger. Door de coaching en persoonlijke aanpak heb ik mijn CV en motivatie zo weten te veranderen dat ik bij veel bedrijven op gesprek mocht komen en zo ineens meerdere aanbiedingen kreeg en kon kiezen voor mijn droomjob!

In het kort Eugenie heeft mij enorm geholpen om doelgericht te werk te gaan en elke dag met frisse moed en vol motivatie mijn droombaan te vinden. 

 Bedankt Eugenie!!”

”Toen ik vorig jaar mijn carrière volledig om wilde gooien, was ik even totaal stuurloos. Ik wist wat ik niet wilde, maar kreeg niet helder wat ik wél wilde. Ik besloot om mezelf een coach te gunnen. Iemand die objectief, gerichte vragen stelt en je zo helpt je pad te hervinden. Ik kende Eugenie van een eerdere, positieve samenwerking dus de keuze was zo gemaakt. Ik ben nu precies waar ik wil zijn.”

“Ik heb meer resultaat geboekt dan ik zelf ooit voor mogelijk had gehouden. Mijn studie loopt soepel, ik heb een baan gevonden waar ik mezelf in kan ontwikkelen en mijn eigen geld mee verdien. Mijn omgeving en ouders zeggen dat ze me (bijna) niet meer herkennen.”

Volgens de PACT-methode volg je in vier modules 1:1 coaching en 2 Trainingen. (12 weken)

  • Toegang tot de PACT-methode©
  • Toegang tot netwerk van 15000 klanten en 2500 bedrijven
  • Je leert wat je eigen ambities en dromen zijn
  • Je leert hoe jij je eigen gestelde doelen succesvol behaalt
  • 10 Coaching calls / meetings
  • Whatsapp contact (ma t / m za)
  • 2 Leiderschap Trainingen t.w.v € 500,-
  • Lifetime lid van de club

 

De PACT-methode© leert je in 4 stappen hoe ieder doel dat jij jezelf stelt te bereiken is.

Stap 1

Wat jouw PASSIE, wat jouw talent is en wat je daar mee kan.

Stap 2

Hoe jij met het juiste ACTIE-plan een routekaart maakt om je doel te behalen. 

Stap 3

Hoe jij vanuit de echte CONNECTIE met jezelf, je talenten gaat versterken en datgene gaat leren wat je helpt op weg naar je doel, door het volgen van 2  Persoonlijk Leiderschap Trainingen.

  • Training “Time management”
  • Training ” Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit”      

 Stap 4

Met onvoorwaardelijke TOEWIJDING, door middel van coachen en trainen on the job door je coach en mentor en uiteindelijk van JEZELF!