Selecteer een pagina

 “Ik droomde al heel erg lang van het opzetten van mijn eigen bedrijf, maar durfde de stap niet te zetten. Met behulp van de coachgesprekken en trainingen heb ik de stap gezet. Ik ben gelukkiger, mijn omgeving is gelukkiger, omdat ik weet nu waar ik iedere dag mijn bed voor uitspring.”

”Als eindverantwoordelijke van een groot bedrijf lag er veel druk op mijn schouders. Ik voelde dat mijn missie hier niet lag, maar wist niet hoe ik deze konden vinden. Door de coaching en trainingen weet ik nu wat mijn purpose, doel is.”

“De coaching en training van Eugenie is direct, oprecht en altijd vanuit vertrouwen. Ze brengt je letterlijk en figuurlijk in beweging om de stappen te maken die nodig zijn om te bereiken wat je in je diepste innerlijke ambieert.”

Volgens de PACT-methode volg je in vier modules 1:1 coaching, 2 Leiderschap Trainingen en 2 Business Trainingen. (16 weken)

 • Toegang tot de PACT-methode©
 • Toegang tot netwerk van 15000 klanten en bedrijven
 • Leer jij wat je eigen ambities en dromen zijn
 • Leer hoe jij je eigen gestelde doelen succesvol behaalt
 • 14 Coaching calls/ meetings
 • Whatsapp contact (ma t / m vr)
 • 2 Leiderschap Trainingen t.w.v. 500,-
 • 2 Business Trainingen t.w.v. 500,-
 • Life time lid van de club

 

De PACT-methode© leert je in 4 stappen hoe ieder doel dat jij jezelf stelt te bereiken is.

Stap 1

Wat jouw PASSIE, wat jouw talent is en wat je daar mee kan.

Stap 2

Hoe jij met het juiste ACTIE-plan een routekaart maakt om je doel te behalen. 

Stap 3

Hoe jij vanuit de echte CONNECTIE met jezelf, je talenten gaat versterken en datgene gaat leren wat je helpt op weg naar je doel, door het volgen van 2  Persoonlijk Leiderschap Trainingen.

 • Training “Time management”
 • Training ” Persoonlijk Leiderschap en Effectiviteit”      

 Stap 4

Met onvoorwaardelijke TOEWIJDING, door middel van coachen en trainen on the job door je coach en mentor en uiteindelijk van JEZELF!