Selecteer een pagina

De tijd van Verborgen Talent zijn is voorbij, waar we op sommige punten nu meer verborgen zijn als ooit tevoren. Daar waar ook (jonge) Talenten gedwongen verborgen thuis zijn, schreeuwt de wereld om jouw zichtbaarheid.

Jij als jong Talent, met al je kennis en kunde van de nieuwe tijd. Online verbonden was voor jou al niet nieuw.

Op linkedin plaatste ik vandaag een artikel wat gaat over jou! Jonge Helden van onze nieuwe toekomst. De toekomst die eerder kwam, als menig persoon zich had kunnen voorstellen. De roep om jou als leermeester in de nieuwe wereld, de nieuwe toekomst, is nu groter als ooit.

Mocht je een gesprek met me aan willen gaan, mag ik je helpen de weg te vinden naar jouw heldenstatus? Stuur me een DM via insta en ik neem contact met je op!

#schoolvoorverborgentalenten

https://www.linkedin.com/in/eugenieobersbonapact/detail/recent-activity/posts/